Фитнес гривнa SAMSUNG GALAXY FIT E R375

  • Марка: Samsung
  • Кат. номер: SM-R375NZYABGL
 

Lightweight
Durability
Notifications
Следващото поколение Galaxy Fitⓔ
Направен здрав, за да е винаги в крак
Постигни повече, като си поставяш високи фитнес цели. Galaxy Fitⓔ e сертифициран с ниво на военно оборудване и издържа на потапяне до 5ATM. Можеш спокойно да тренираш навън, без да се тревожиш за прахта или дъжда.
*Galaxy Fitⓔ има рейтинг за водоустойчивост от 50 метра по стандарта ISO 22810:2010. Той не е подходящ за гмуркане или дейности във водна среда с по-високо налягане. Ако устройството или ръцете ти са влажни, необходимо е да бъдат подсушени напълно преди работа с него.*Отговаря на военните стандарти на САЩ (MIL-STD-810G).
Бъди близо, дори отдалече
Благодарение на смарт известията на Galaxy Fitⓔ , когато е свързан с твоя телефон, ти ще знаеш кой се опитва да се свърже с теб. Вече няма нужда да се притесняваш за входящите повиквания или събитията в календара ти.
*Наличието на услуги и графичният потребителски интерфейс може да варират според държавата.
Проследявай всяко движение с лекота
Благодарение на автоматичното проследяване на тренировката Galaxy Fitⓔ автоматично засича три дейности: ходене, тичане и динамични тренировки. Освен това, започва да изпраща данни за сърдечния ти ритъм към телефона ти чрез мобилното приложение Samsung Health, така че лесно да проверяваш и следиш състоянието си.
*За да използваш приложението Samsung Health с Galaxy Fitⓔ се изисква регистрация и сдвояване с твоя съвместим смартфон
Проследявай по-умно, спи по-добре
Чрез автоматичното проследяване на съня Galaxy Fitⓔ анализира обичайния ти модел на сън в три стадия, като следи движенията на тялото ти, докато спиш. След това интуитивно подрежда информацията, така че да провериш какъв е бил сънят ти.
*За да използваш приложението Samsung Health с Galaxy Fitⓔ се изисква регистрация и сдвояване с твоя съвместим смартфон.
В добра форма където и да те отведе животът
Когато искаш да станеш и да се раздвижиш, последното, което ти трябва е да се суетиш със статистиките. Затова Galaxy Fitⓔ е тънък и лек, и с толкова минималистичен дизайн, че да можеш да го носиш по цял ден, без дори да си даваш сметка, че е на ръката ти.
*Наличните модели може да се различават в зависимост от държавата
БАТЕРИЯ 70 MAH
ПУЛСОМЕР ДА
КРАЧКОМЕР ДАМарка SAMSUNG
МОДЕЛ GALAXY FIT E R375 BLACK
ДИСПЛЕЙ 0.74" (1.88 cm), PMOLED
БАТЕРИЯ 70 MAH
ПУЛСОМЕР ДА
КРАЧКОМЕР ДА
ID вх. повикване ДА
ТЕГЛО 15 ГР.
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
69,00 лв. 79,00 лв.
Базова цена:69,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!