Кукла Monster High Спектра

  • Марка: Monster High
описание

Най-лесният, елегантен, ефирен и дори ... прозрачен. В това цяло тя е призрак на Wondergeist Spectrum - дъщерята на призраците. Тя е неуловим като сянка, тя знае това, което е неизвестно на другите. Случило се така, че поради своите особености се превърна в един от най-важните клюки на училището.

     Тези, които успяха да видят куклата Monster High Spectra Wondergeist, ще бъде запомнена завинаги. Тя не може да бъде объркана с друг ученик от Училището на чудовищата. Тя винаги носи коприна - само коприна и нищо повече, по-често, отколкото не, виолетови тонове. Според нея това е най-меката, нежна и приятна материя, която й позволява да се издигне във въздуха тихо и незабелязано. Сред аксесоарите на облеклото на Spectra Vondergeist можете да видите малки метални пръстени на колана - когато се движат, те тихо звънят, сигнализирайки на другите за присъствието си.

Светва и прави звуци

Спектърът от поредицата It's Alive се държи точно като на живо. Всички чудовища от тази серия са анимирани - те могат да се движат, да правят ужасни звуци. Ако натиснете бутона на тялото на тази кукла, тя ще свети синьо и вой с ужасен глас, както и истинският Spectra Wondergeist от анимационния филм, когато лети през залите на Monster High в търсене на свежи клюки. 

Нейното облекло е модифицирана версия на оригиналната версия. Така че, тези, които имат основен модел на куклата, със сигурност ще обърнат внимание, че основната разлика е прозрачна сребриста пола-паяжина. Това е първата анимационна версия на Spectra Vondergeist от Monsters School, едно истинско колекционерско издание.

Toybox нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

60,00 лв.
Базова цена:60,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!