Смарт часовник Samsung SM-R500N Galaxy Watch

  • Марка: Samsung
  • Кат. номер: R500NZSABGL
Стил, който няма да те забави
Бъди спортен без да се набиваш на очи. Galaxy Watch Active притежава дискретен, олекотен дизайн с дисплей, на който удобно можеш да следиш своя напредък. Към него можеш да откриеш много стилни каишки, които пасват на повечето поводи.
*Наличните модели може да варират в зависимост от държавата Избери любимия си цвят Виж Galaxy Watch Active в 360°
Красотата е в детайлите
Всеки има свои собствени начини, с които да бъде активен. Затова Galaxy Watch Active предлага възможност за персонализиран циферблат, който да комбинира стил и сетивност. Така че независимо от целта, има стил, който ще ти пасне.
Ежедневна активност
Контролирай нивата си на стрес
Следи своите граници. Galaxy Watch Active притежава интегриран монитор за сърдечната дейност, който ще изпраща мигновени нотификации, когато засече по-висок сърдечен ритъм от нормланото. Може също да засича твоите нива на стрес и да ти предложи уроци по дишане, така че да го успокоиш и балансираш. Провери разликата в стреса преди и след дишането.
Вероятно си стресиран
Ето няколко техники за дишане, които ще върнат баланса ти. Както и няколко програмни техники за медитация, с които да влезеш обратно в кондиция.
Проверявай своето здраве
Свързан с приложението Samsung Health, Galaxy Watch Active е твоят личен здравен гуру. Виж обобщение на своето здравословно състояние бързо и лесно и използвай дузина инструменти, с които да управляваш своите спортни активности и цялостното ти здравословно състояние.
*Galaxy Buds се продават отделно
Зареди го и поеми контрол над своето утре?
Изключително надежден, специално за теб. Galaxy Watch Active следи твоите ежедневни активности в продължение на над 45 часа само с едно зареждане. Той идва и с 'безжично Power Share споделяне’, за да е сигурен, че си зареден и готов за тръгване за нула време.
*Преносимата батерия се продава отделно.
Избери любимия си Galaxy Watch Active
*Цветът и други опции за персонализация могат да варират в зависимост от региона. *Многоцветните каишки се продават отделно.
Свят от забавления на твоята китка
Galaxy Watch Active те свързва със свят на забавления директно от твоята китка. С много мотивиращи приложения, които можеш да свалиш и с които можеш да персонализираш ежедневните си цели така, че да работиш над тях още с излизането от вратата.
*Наличността на приложенията за Galaxy Watch Active може да се различава в зависимост от оператора или държавата. Може да се изисква сваляне на приложението, регистрация и сдвояване със съвместим смартфон.
Фокусирай се вурху себе си
Създаден за твое удобство. С One UI Galaxy Watch Active интуитивно минимизира всичко маловажно и се фокусира стриктно върху това, което искаш да видиш. Сега можеш да провериш точно това, което искаш, когато искаш.
*Galaxy Watch Active притежава сертификат за водо-устойчивост до 50 метра дълбочина според ISO стандарт 22810:2010. Не е подходящ за гмуркане или водни активности под високо налягане. Ако устройството или ръцете ти са мокри, те трябва да бъдат изсушени преди да се постави часовника. **Отговаря на Американския военен стандрат (MIL-STD-810G) MIL-STD-810: "Съображения за екологично инженерство и лабораторни тестове" е Американски военен стандарт, който набляга на приспособяването на екологичния дизайн на оборудването и ограниченията за тестване на условията; MIL-STD-810G: + влажност, надморска височина, функционалност при различна надморска височина, потъване.*** За да използваш приложението Samsung Health с Galaxy Watch Active, се изисква регистрация и сдвояване с твоя съвместим смартфон.**** Предназначен само за общи уелнес и фитнес цели. ***** Издръжливостта на батерията може да варира в зависимост от мрежата, използваните спецификации и приложения, честота на разговори и съобщения, брой зареждания и други фактори. ******Наличността на стрес спецификациите може да варира в зависимост от държавата ******* Стриймингът на музика може да увеличи разхода на батерия ******** GUI на тази функция подлежи на промяна без предварително уведомление. *********Използването на GPS може да увеличи разхода на батерия.

Характеристики

Партиден номер SM-R500NZSABGL
Модел Galaxy Watch Active
Номер на модела SM-R500N
Размер на екрана 1.1"
Тип на екрана Curved Super AMOLED
Сензори Акселерометър
  Barometer
  GPS
  HR
  Gyro
  Сензор за пулсова честота
  Сензор за осветеност
Капацитет на батерията 230mAh
Живот на батерията в часове 90
RAM памет 768
Вградена памет 1.5 GB
Wi-Fi  
Bluetooth  
USB Yes, USB Type-C
NFC  
GPS  
Известия обаждания / съобщения (SMS)  
Съвместимост с операционна система Android
Операционна система Tizen-based Wearable OS 4.0
Цвят Silver
Гаранция 2 години
459,00 лв. 479,00 лв.
Базова цена:459,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!