Xiaomi Ел. Четка за зъби Mi Electric Toothbrush (White)

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: NUN4008GL

 

Характеристики

Партиден номер NUN4008GL
Тип Ел.четка за зъби
Номер на модела Xiaomi Mi Electric Toothbrush
Модел Xiaomi Mi Electric Toothbrush
Тип батерия 700mAh Li-ion battery
Скорост (почистващи движения в минута) 31000
Брой програми 3
Поставка за зареждане  да
Връзка с мобилно приложение  да
Цвят White
Водоустойчивост IPX7

 

Стискате ли твърде силно според вашия зъболекар? Миенето на зъбите често е по-трудно, отколкото си мислите. Има някои трикове, за да изчеткате зъбите си по най-добрия начин. Можете да опитате да го направите сами .. но ако четката Ви за зъби може да ви помогне?

Xiaomi Mijia Sonic електрически четка за зъби ще ви каже точно какво трябва да направите!

 

Елегантен дизайн

Както винаги, дизайнът на Xiaomi Mi Home Sonic Electric четка за зъби е отличен. Тя е малко по-голяма от другите четки за зъби, но това очевидно не е реален проблем. В предната част ще намерите три бели светодиода, които показват режима на четка. Четвъртата синя LED индикация показва режима на зареждане или Bluetooth връзката. Над светлините ще намерите сив бутон за включване, режими на превключване, изключване и Bluetooth връзка. Задната част на дръжката има пунктирана структура, за по-добро захващане.

Опции за четка

Четката за зъби има три различни опции за четка, мощни, нежни и внимателни. Просто натиснете бутона за захранване още веднъж, за да преминете към следващия режим. Всеки режим има собствен светодиод светлина. Вие ще трябва да използвате тези режими по определен начин, за да получите добър резултат с приложението.

Стилна батерия с 31 000 вибрации в минута

Най-горният символ представлява кръг, който светва, когато четката е включена, като натиснете пръстена за първи път. Сега режимът по подразбиране е настроен и почистването може да започне. Преди всичко, получаваме необичайно усещане, главата на четката се движи много бързо и леко се гъделичка. Без съмнение са необходими няколко дни, за да се адаптирате напълно към новото устройство и да сте намерили нова степен за почистване.

Въпреки това, след първото измиване вече можете да забележите много по-чисто усещане, отколкото след като си почиствате зъбите с ръчна четка за зъби - това веднага ни убеди. 31 000 вибрации на минута вършат добре работата си. Вторият режим предлага по-гладко четкане, с по-леки вибрации и е идеален за чувствителни венци. Това се символизира от по-малък кръг в LED лентата.

Интегрираният таймер предлага поддръжка

Третата опция за почистване е индивидуално регулируемият режим чрез Bluetooth връзка и приложение за смартфони. Това означава, че четката може да се повдигне на по-високо ниво, тъй като четката за зъби има шест високопроизводителни сензора и може да проследява движенията в устата. За да направите това, четката за зъби трябва да е свързана към мобилния телефон. Под елемента Персонализиране можете да изберете различни настройки. Например режим против пръскане през първите десет секунди, когато четката се довежда до устата. Продължителността може да бъде коригирана и може да бъде избран режим на избелване. Ако искате да почистите зъбите си в края на две-две и половина минути, можете също така да активирате тази функция в приложението.

Въз основа на тази информация може да се създаде индивидуална програма за почистване. Това се активира чрез натискане на накрайника отново и светодиодната лампа със символ на сърцето светва. Интегрираният два таймер трябва да ни помогне да поддържаме препоръчаното време за почистване. Издава междинно съобщение на всеки 30 секунди, като го изключва за кратко и след това отново. Този сигнал може да се използва и за равномерно обработване на четирите области на челюстта. Анатомията на главата на четката също си заслужава да се спомене, дългата форма на главата на четката улеснява достигането и на задните зъби - друга плюс точка.

Toybox нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

69,00 лв.
Базова цена:69,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!